"You don’t have to be great to start.
But you have to start to be great."


Ben jij als recruitmentprofessional van plan vlogs te gaan maken, maar weet je niet zo goed waar te beginnen?
Het Creatiehuis helpt je op weg!

Vloggen voor recruitmentprofessionals

Vloggen is enorm populair, ook binnen recruitment. Het is een perfecte manier om de organisatie, sfeer en cultuur op een persoonlijke manier te laten zien aan je doelgroep. Bijkomende voordelen zijn dat het budgetvriendelijk is en dat goede vlogs het employer brand gaan versterken. Daarom organiseert Het Creatiehuis een training voor recruitment professionals. De inhoud van de Vlog Training is helemaal toegespitst op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.
Wanneer?

Donderdag 26 september 2019 vanaf 15.00

Waar?

De Werkspoorfabriek  in Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Prijs:

€ 195 excl. BTW.

Inclusief:

Pizza en drankjes.

Wat ga je leren?

Tijdens de training gaan we de volgende onderwerpen behandelen:

Vloggen, de basics.
Wat is vloggen en wat kun je er als recruiter mee bereiken?

Presentatie

De drempel over; hoe ga je jezelf echt opnemen of je collega’s coachen om goed voor de camera te verschijnen?

Storyline
Hoe zet je nu een interessante vlog in elkaar? En hoe zorg je ervoor dat mensen blijven kijken en dat ze ook naar de volgende vlog gaan kijken?

Techniek
Wat zijn de beste tools om te gebruiken voor het vloggen? We leren je de basics over geluid en beeld en welke apps je kunt gebruiken voor het monteren. Ook geven we je tips over welke apparatuur je kunt gebruiken.

Inhoud
Wat wil jouw potentiële kandidaat zien en horen? Wat vinden zij interessant? Uitstraling en tone of voice - welke stijl vloggen kies je? Hoe ga je jouw doelgroep aanspreken met unieke content?

Gastspreker: Charlie Windhorst

Vorige editie van de recruitment vlogtraining deelde Gözde Yilmaz haar boeiende verhaal. Gözde is naast IT recruiter bij WIba ITvooraanstaand recruitmentvlogger én IT recruiter van het jaar 2019.

Ook deze editie van de training hebben we weer een gastspreker: Charlie Windhorst. Charlie is corporate recruiter bij Conclusion en kan niet meer zonder vloggen in zijn werk. Tijdens zijn sessie gaat Charlie ons alle ins en outs vertellen en neemt ons mee in zijn vlogverhaal.

Netwerken met vakgenoten

De training vindt plaats op donderdag 26 september in Utrecht en is inclusief pizza's en drankjes. Vanaf 15.00 word je ontvangen en is er ruime gelegenheid om lekker bij te praten met collega-recruiters. De training duurt tot ongeveer 18.00.

Bedankt voor deze interessante en inspirerende training! - Sabrina, recruiter

Schrijf je hieronder in!

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging, waarna we contact met je zullen opnemen voor de factuurgegevens.