Dit zegt Edwin van Sandd over ons

"Binnen een week was alles geregeld!"

Sandd zocht een bureau met een expertise in het creëren van brandingvideos en het bedenken van formats, maar ook een bureau waarmee zij snel konden schakelen. “Wij hebben een redelijk adhoc karakter. We vonden dat ook in Het Creatiehuis. En snel ging het, binnen een week was alles geregeld!

Het Creatiehuis heeft ons geholpen mee te denken over geschikte formats voor de beoogde doelgroep. Uiteindelijk hebben we het advies gekregen om korte video’s te maken voor jongeren, omdat deze doelgroep geen geduld meer heeft voor het bekijken van langere video’s.

Sandd heeft bij de leidinggevenden de vraag uitgezet of er geïnteresseerden waren voor een rol in de video’s. “Zij hebben een aantal mensen gebeld die heel betrokken zijn bij de organisatie. Zo vonden de bezorgers het ontzettend leuk om mee te doen!”

Dat de video’s succesvol zijn is wel gebleken uit de resultaten. “Zeker bij social media marketing zagen we een significante verbetering. We ontdekten dat de advertenties met de video’s, gemaakt door Het Creatiehuis, ruim 50% extra clicks opleverden dan de foto’s die we eerder hadden ingezet. Bovendien waren we op zoek naar video’s met sterke engagement. Dat is gelukt: de video’s hebben zichtbaar meer sollicitanten opgeleverd.

Het Creatiehuis krijgt van mij een 9. De video’s waren precies wat we voor ogen hadden, en zijn op zeer kort termijn gerealiseerd. We hebben in een week tijd 8 á 9 video’s gecreëerd! Het Creatiehuis heeft onze ideeën vormgegeven met als resultaat goede, passende content. Niets meer dan lof!”