Klant: Reinaerde

"Help ons in een korte tijd aan een mooie serievacaturevideo's waar we snel mee aan de slag kunnen. We hebben snel nieuw zorgpersoneel nodig "


Het Creatiehuis ontwikkelde binnen 3 weken een complete serie vacaturevideo's voor de verschillende locaties van Reinaerde.

Vacaturevideo's Reinaerde

Uitdaging
Reinaerde is een zorginstelling waar mensen met een beperking kunnen wonen, werken en samenkomen. Doordat er in de zorg een enorme schaarste is, is het voor Reinaerde moeilijk om mensen te vinden. 

Opdracht
Reinaerde vroeg Het Creatiehuis om content te ontwikkelen in de vorm van vacaturevideo's om awareness te creëren voor de openstaande vacatures. Op deze manier wilde Reinaerde de doelgroep laten zien hoe het is om te werken bij Reinaerde en wie je toekomstige collega's, maar ook je  cliënten zijn.

 

Aanpak
We hebben per locatie meerdere vacaturevideo's ontwikkeld met daarbij enkele teasers die kunnen worden ingezet op social media. In de video's horen we de medewerkers aan het woord over waarom zij het werken bij Reinaerde zo fijn vinden.

Resultaat
De video's worden nu ingezet via social media.

Het-Creatiehuis-vacaturefilm

Wanna be starting something?

Plan jouw gratis kick-off in!

Plan jouw Kick-off in

Wanneer het jou uitkomt. No strings attached. We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor inplannen van de kick-off.