Inzet employer branding video om meer
sollicitanten te genereren.

Employer branding video Paazl

Uitdaging
Paazl is een Amsterdamse software scale-up. Paazl ontwikkelt software die er voor zorgt dat jij als consument kan kiezen wie, waar en hoe jouw pakketje bezorgt als je iets hebt besteld op internet. Een waanzinnig leuk bedrijf, maar wel met een tekort aan goede mensen om verder te kunnen groeien.

Opdracht
Paazl vroeg Het Creatiehuis om videocontent te ontwikkelen om het bedrijf een gezicht te geven voor potentiële sollicitanten. Mooie video's die een beeld geven bij de sfeer, cultuur en de medewerkers van het bedrijf. Het doel is om een solide, autonome sollicitanten stroom op gang te brengen binnen de doelgroep.

 

Aanpak
Er waren meerdere gesprekken waaronder een kick-off nodig om tot de kern te komen. Het laten zien van de sfeer en cultuur en het benoemen van de Job USP's bleek voor Paazl het belangrijkste om nieuwe medewerkers aan te trekken.. Amsterdam, scale-up en de mooie uitdagingen voor het bedrijf zijn hierin leidend.

Resultaat
We ontwikkelden 3 afdelingsvideo's (vacaturevideo's) voor informatie over de functies en 1 Employer branding video. Deze worden nu ingezet via social media en op websites zoals Homerun.

Het-Creatiehuis-vacaturefilm

Wanna be starting something?

Plan jouw gratis kick-off in!

Plan jouw Kick-off in

Wanneer het jou uitkomt. No strings attached. We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor inplannen van de kick-off.