Trek kandidaten aan die passen bij jouw bedrijf met een vacaturevideo!

Laat zien waarom kandidaten bij jouw bedrijf moeten komen werken met een unieke vacaturevideo! Hier wordt jouw doelgroep écht blij van, want je geeft ze een eerlijk beeld van de vacature én je laat zien dat jouw bedrijf onweerstaanbaar is om te komen werken.

DIRECT CONTACT

Vacaturevideo's geven een kijkje in de keuken van  de job en in jouw bedrijf. Authentiek EN eerlijk.

Bereik tot wel 630% meer conversie met vacaturevideo's van Het Creatiehuis.

Bereik je doelgroep! Voor generatie Z is video geen nice to have meer, maar een must have.

Hiermee scoren onze klanten:


Vacaturevideo laten maken

Ook aan de slag met vacaturevideo?

Plan een gratis adviesgesprek in!

Plan hieronder een adviesgesprek in.

Wanneer het jou uitkomt. No strings attached. We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor inplannen van het gesprek.

2021, het jaar van video.

De tijd dat mensen lekker gingen zitten om jouw vacaturetekst te lezen, die ligt inmiddels wel achter ons. Anno 2021 wil jouw doelgroep - en zeker de  jongere doelgroep - binnen een kort tijdsbestek zien of iets bij hem of haar haar past. Dat geldt voor kleding, een gadget, maar óók voor een nieuwe job.

Vacaturevideo callcenter medewerker vrouw met headset

Vacaturevideo, de perfecte tool.

Een vacaturevideo is een perfecte tool om in een korte tijd aan jouw doelgroep te laten zien wat een baan inhoudt. Wie zijn de collega's? Hoe ziet je bedrijf eruit en hoe staat het ervoor met de sfeer en cultuur binnen de organisatie? Vragen die in een korte video allemaal beantwoord worden!

Vacaturevideo operator bij Heinz logo

Iedere job een uniek verhaal.

In een vacaturevideo vertel je het unieke verhaal over de job. Alles wat de kandidaat aanspreekt komt langs. Een vacaturevideo is perfect in te zetten op je werken-bij site en in campagnes op social media zoals Linkedin, Facebook en Instagram. Voor de socials maken we zogenaamde teasers. Dit zijn korte versies van de video die jouw kandidaten enthousiast gaan maken om de hele versie te gaan bekijken!

Vacaturevideo klantcontact vrouw met telefoon

Vacaturevideo voor ieder budget.

Het Creatiehuis werkt al sinds 2015 voor toonaangevende grote bedrijven, maar ook startups en kleinere organisaties om te helpen de wervings doelstellingen te behalen. En met groot succes. We bereiken met onze content tot wel 630% meer online conversie dan andere content die wordt ingezet.

Vacaturevideo postbezorger brengt post rond

Daarom Het Creatiehuis.

Het Creatiehuis is het enige bureau met 100% focus op contentcreatie voor arbeidsmarkt communicatie en recruitment. In onze projectteams combineren we recruitmentexpertise, creatie en marketing om de beste content te ontwikkelen voor jouw arbeidsmarktcampagnes.

Het Creatiehuis is contentpartner van Werf&
Het Creatiehuis is leerbedrijf bij het SBB.