Trek kandidaten aan die passen bij jouw bedrijf.

Laat zien waarom kandidaten bij jouw bedrijf moeten komen werken met een unieke Vacaturevideo! Hier wordt jouw doelgroep écht blij van, want je geeft ze een eerlijk beeld van de vacature én je laat zien dat jouw bedrijf onweerstaanbaar is om te komen werken.

DIRECT CONTACT

Vacaturevideo's geven een kijkje in de keuken van  de job en in jouw bedrijf. Authentiek EN eerlijk.

Bereik tot wel 630% meer conversie met vacaturevideo's van Het Creatiehuis.

Bereik je doelgroep! Voor generatie Z is video geen nice to have meer, maar een must have.

Hiermee scoren onze klanten:


Hoe scoort jouw brand op

Vraag onze gratis social media scan aan.

JA, dat wil ik!
 • De samenwerking met Het Creatiehuis is prettig en relaxed. Ze hebben veel ervaring, expertise en denken mee. Wat mij betreft is dit een duurzame samenwerking. Ik zou ze sterk aanbevelen.
  Martine
  Talent Resourcer Customer Services bij VodafoneZiggo
 • De campagnes met de video’s van Het Creatiehuis leverden ruim 50% extra clicks op dan het materiaal dat we eerder hadden ingezet. De video’s hebben zichtbaar meer sollicitanten opgeleverd.
  Edwin
  Recruitment marketeer bij Sandd
 • Het is een enthousiaste, creatieve club mensen en het heeft zijn naam zeker eer aan gedaan! Het resultaat heeft onze verwachtingen bevestigd. We zijn zeer tevreden!
  Dave
  HR Director bij Saint-Gobain Building Distribution Benelux

2020, het jaar van video.

De tijd dat mensen lekker gingen zitten om jouw vacature advertentie te lezen, die ligt inmiddels wel achter ons. Anno 2020 wil jouw doelgroep - en zeker jongeren - binnen een kort tijdsbestek zien of iets bij hem of haar haar past. Dat geldt voor kleding, een gadget, maar óók voor een nieuwe job.

Vacaturevideo callcenter medewerker vrouw met headset

Vacaturevideo, de perfecte tool.

Een vacaturevideo is een perfecte tool om in een korte tijd aan jouw doelgroep te laten zien wat jij in huis hebt als bedrijf. Wat houdt de baan in? Hoe ziet je bedrijf eruit en hoe staat het ervoor met de sfeer en cultuur binnen de organisatie?

Vacaturevideo operator bij Heinz logo

Iedere job een uniek verhaal.

Binnen 60 tot 90 seconden vertellen wij met een video het unieke verhaal over jouw job. Alles wat de kandidaat aanspreekt, komt langs. De vacaturevideo is perfect in te zetten op je werken-bij site en in campagnes op social media zoals Linkedin, Facebook en Instagram. Voor dat laatste maken we zogenaamde teasers. Dit zijn korte versies van de vacaturevideo die jouw kandidaten enthousiast gaan maken om de hele versie te gaan bekijken!

Vacaturevideo klantcontact vrouw met telefoon

Vacaturevideo voor ieder budget.

Het Creatiehuis werkt al sinds 2016 voor toonaangevende grote bedrijven, maar ook voor kleinere organisaties om te helpen de wervings doelstellingen te behalen. En met groot succes. We bereiken met onze content tot wel 630% meer conversie dan andere content die wordt ingezet.

Vacaturevideo postbezorger brengt post rond

Daarom Het Creatiehuis.

Het Creatiehuis is het enige bureau met een 100% focus op contentcreatie voor arbeidsmarkt communicatie. In onze projectteams combineren wij recruitment expertise, creatie en marketing om de beste content te ontwikkelen voor jouw arbeidsmarktcampagnes.

Het Creatiehuis is contentpartner van Werf&
Het Creatiehuis is leerbedrijf bij het SBB.

Vacaturevideo laten maken

Ook aan de slag met vacaturevideo?

Plan jouw gratis kick-off in!

Plan jouw Kick-off in

Wanneer het jou uitkomt. No strings attached. We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor inplannen van de kick-off.