Trek toptalent aan met een vacaturevideo!

Bereik nieuwe talenten en latent werkzoekenden met een
vacature video campagne.

Vijf redenen waarom je met een vacature video de beste kandidaten gaat vinden:

1. Betere match door natuurlijke selectie

Doordat kandidaten een beter beeld van jouw bedrijf en de functie krijgen, zien ze sneller of ze passen bij het profiel. Dit voorkomt dat de verkeerde mensen reageren en vergroot de kans op de juiste match. Scheelt een hoop tijd en ergernis.

2. Beter vindbaar in Google

Het is veel makkelijker om een vacature video hoog te laten scoren in Google dan een geschreven tekst. Daarnaast valt een video in de zoekresultaten ook veel meer op tussen al die saaie teksten.

3. Raak de juiste snaar

Met video kun je sfeer en beleving overbrengen, iets wat erg belangrijk is in het laten zien van je bedrijf en de functie. Een samenspel tussen vacaturetekst en videovacature is natuurlijk het allerbeste.

4. Sneeuwbal effect

Een vacature video wordt veel vaker en sneller gedeeld dan een traditionele vacaturetekst. Je creëert dus vrij eenvoudig een viral op social media. Of sneeuwbaleffect in goed Nederlands.

5. Bereik de millennials

Een videovacature is belangrijk om de nieuwe generatie werknemers te bereiken. De millennials, de heilige graal van elke recruiter. Millennials zijn opgegroeid met YouTube en vinden tekst zonder beeld gewoon supersaai. Snel en pakkend informatie overbrengen doe je dus met... juist.. video!

Krapte op de arbeidsmarkt.

Als recruiter of arbeidsmarktspecialist weet je het inmiddels; talent is lastig te vinden op dit moment. Zeker als je de gebaande paden bewandelt. Vandaag de dag moet je als werkgever opvallen om je vacatures onder de aandacht te brengen. Door het inzetten van originele vacature video's kun je jouw doelgroep ook in deze markt nog bereiken én activeren.

Unieke aanpak

Het Creatiehuis is het reclamebureau voor jouw vacatures. Wij hebben recruitment- en arbeidmarktcommunicatie expertise in huis om tot de beste resultaten te komen. Tijd voor actie dus! Waar wacht je nog op?

Conversie op video is 50% hoger!

Vacature video's in een wervingscampagne behalen maar liefst 50% meer conversie dan teksten met een foto!

Ijzersterke formule

Het Creatiehuis werkt met een ijzersterke formule. Wij hebben recruitmentexpertise, creatie én online marketing onder één dak.

Ook aan de slag met vacaturevideo?

Plan jouw gratis kick-off in!

Plan jouw Kick-off in

Wanneer het jou uitkomt. No strings attached. We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor inplannen van de kick-off.