Het-Creatiehuis-Wendy

Boost je werkgeversmerk met een unieke Employer Branding film!

Trigger en activeer je doelgroep door een fantastische film over je werkgeversmerk.

Verleiden is het nieuwe werven.

Employer branding staat hoog op de agenda momenteel. Logisch, want bedrijven met een sterk werkgeversmerk trekken makkelijker goede kandidaten aan en winnen de slag in de War for Talent. Ben jij klaar om je doelgroep te verleiden met een unieke Employer Branding film?

Boost je werkgeversmerk.

Een Employer branding film is een waanzinnig middel om dit te bereiken. Kandidaten krijgen direct een beeld van jouw bedrijf en zien met eigen ogen dat het dé plek is om te gaan werken. Het geeft jouw werkgeversimago dus een enorme boost!

Conversie op video is 50% hoger!

Unieke video's in een wervingscampagne behalen maar liefst 50% meer conversie dan teksten met een foto!

IJzersterke formule

Het Creatiehuis werkt met een ijzersterke formule. Wij hebben recruitmentexpertise, creatie én online marketing onder één dak.

 • De samenwerking met Het Creatiehuis is prettig en relaxed. Ze hebben veel ervaring, expertise en denken mee. Wat mij betreft is dit een duurzame samenwerking. Ik zou ze sterk aanbevelen.
  Martine
  Talent Resourcer Customer Services bij VodafoneZiggo
 • De campagnes met de video’s van Het Creatiehuis leverden ruim 50% extra clicks op dan het materiaal dat we eerder hadden ingezet. De video’s hebben zichtbaar meer sollicitanten opgeleverd.
  Edwin
  Recruitment marketeer bij Sandd
 • Het is een enthousiaste, creatieve club mensen en het heeft zijn naam zeker eer aan gedaan! Het resultaat heeft onze verwachtingen bevestigd. We zijn zeer tevreden!
  Dave
  HR Director bij Saint-Gobain Building Distribution Benelux

Hoe software ontwikkelaar Paazl kandidaten overtuigt met een Employer Branding film.


Een serie van meerdere video's behalen mooie resultaten door organische inzet.

BEKIJK DEZE CASE

Vijf redenen waarom een Employer Branding film jou de beste kandidaten gaat opleveren:

1. Film is beleving

In woorden kun je nooit precies vertellen hoe de sfeer in jouw bedrijf is. Met film wel. Het laat de echte mensen zien die er werken en geeft je bedrijf zo letterlijk een gezicht.

2. Het zorgt voor een natuurlijke selectie

Kandidaten zullen tijdens het kijken van een video besluiten of ze passen bij je bedrijf, of juist niet. Dit bespaart de recruiter veel tijd.

3. Hoge 'likeability' & 'shareability'

Video heeft een veel hogere likeability en shareability dan tekst. Mensen delen een leuk filmpje veel sneller, waardoor je veel makkelijk een groter publiek bereikt. Ook passieve kandidaten.

4. Het is snel

In een video van ca 60 seconden kun je meer laten zien dan in welke tekst ook (bewust en onbewust). Pure noodzaak voor wie bijvoorbeeld millennials wil bereiken die gewend zijn dat alles razendsnel gaat.

5. Trotse medewerkers

Ook je huidige werknemers zullen zich extra trots voelen als ze een professionele film van hun bedrijf op social media zien. En het behouden van je talenten is natuurlijk net zo belangrijk als het werven ervan.

Het-Creatiehuis-vacaturefilm

Ook aan de slag met een Employer Branding film?

Plan jouw gratis kick-off in!

Plan jouw Kick-off in!

Wanneer het jou uitkomt. We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor inplannen van de kick-off.