Boost je werkgeversmerk met een unieke Employer Branding film.

Laat zien waarom kandidaten bij jouw bedrijf moeten komen werken met een fantastische Employer Branding film! Het geeft een boost aan je Employer Brand én het zorgt ervoor dat mensen eerder kiezen voor jouw bedrijf als werkgever.

DIRECT CONTACT

Bereik je doelgroep! Voor generatie Z is video geen nice to have meer, maar een must have.

Talenten kiezen eerder voor een bedrijf met een gedegen Employer Brand.

Vertel het unieke verhaal van jouw bedrijf met een Employer Branding film.

Hiermee scoren onze klanten:

Employer branding film laten maken

Ook aan de slag met een Employer Branding film?

Tijd voor een (gratis) demo!

Plan jouw adviesgesprek in!

Wanneer het jou uitkomt. We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor inplannen van het gesprek.

cameraman neemt employer branding film Ahold IT op

2021, het jaar van video.

Tijden zijn veranderd. Anno 2021 wil jouw doelgroep binnen een kort tijdsbestek zien of iets bij hem of haar haar past. Dat geldt voor kleding, gadgets, maar óók voor een nieuwe job. Een video om te laten zien wie je als bedrijf bent, is het ultieme middel om je doelgroep te overtuigen.

Employer Branding film man bij Heinz logo

Iedere organisatie een uniek verhaal.

Binnen 60 vertellen wij met een video het unieke verhaal over jouw organisatie. Een Employer Branding film is perfect in te zetten op de werken-bij website en in campagnes op social media zoals Linkedin en Instagram. Voor de campagne maken we zogenaamde teasers; korte versies van de film die kandidaten enthousiast gaan maken om de hele versie te gaan bekijken!

Employer Branding film vrouw in callcenter met headset

Employer Branding film, de perfecte tool.

Een Employer Branding film is de perfecte tool om in een korte tijd aan jouw doelgroep te laten zien wat je als werkgever in huis hebt. Wat houdt de doet jouw organisatie? Hoe ziet je bedrijf eruit en vooral; hoe staat het ervoor met de sfeer en cultuur binnen de organisatie?

Employer Branding Film passagier op schiphol passagiersassistent

Een Employer Branding film voor elk budget.

Het Creatiehuis werkt al sinds 2016 voor toonaangevende grote bedrijven, maar ook voor kleinere organisaties om te helpen de wervings doelstellingen te behalen. We zijn er voor grote organisaties met grootse plannen en kleinere organisaties met een kleiner budget.

Employer Branding film postbezorger Sandd met scooter

Daarom Het Creatiehuis.

Het Creatiehuis is het enige bureau met een 100% focus op contentcreatie voor arbeidsmarkt communicatie. In onze projectteams combineren wij recruitment expertise, creatie en marketing om de beste content te ontwikkelen voor jouw arbeidsmarktcampagnes.

Het Creatiehuis is contentpartner van Werf&.