Inzet vacaturevideo om meer sollicitanten
te genereren in social campagne.

Serie vacaturevideo's Trigion

Uitdaging
Trigion, onderdeel van facilitair dienstverlener Facilicom ken je waarschijnlijk als je je aanmeldt bij een receptie of van beveiliging in warenhuizen of winkelcentra. Zij zorgen er al vele jaren voor dat jij veilig kunt winkelen of goed naar je contactpersoon wordt begeleid. Trigion heeft een uitdaging als het gaat om het zoeken naar nieuwe medewerkers.

Opdracht
Trigion vroeg Het Creatiehuis content zoals vacaturevideo's, maar ook fotografie te ontwikkelen die gebruikt kan worden in online campagnes. Het moet een eerlijk beeld geven over het werk, maar moet ook aansprekend zijn voor een brede doelgroep.Via Facebook en andere social media moet de content worden verspreid. 

 

Aanpak
Zoals altijd startten we met een project kick-off waarin we bepalen wat er nodig is, wie we willen gaan aanspreken (wie is de doelgroep) en wat de Job USP's zijn vanuit Trigion. We zijn gestart met vacaturevideo's voor 3 functies om te bekijken hoe de resultaten zouden zijn op de langere termijn.

Resultaat
De campagne loopt nog.

Het-Creatiehuis-vacaturefilm

Wanna be starting something?

Plan jouw gratis kick-off in!

Plan jouw Kick-off in

Wanneer het jou uitkomt. No strings attached. We gebruiken de gegevens die je invult alleen voor inplannen van de kick-off.