Hoe Emark zijn Employer branding
video inzet om te verleiden.

Employer branding video Emark.

Uitdaging
Emark is het typische voorbeeld van een bedrijf waar eigenlijk iedereen wel zou willen werken. Een prachtig kantoor in een mooi oud Haarlems pand, standaard een heerlijke lunch en een jong team met professionals. Maar hoe laat je dit weten aan je doelgroep, of zelfs aan de mensen die op je werken-bij website?

Opdracht
In tekst is niet goed te vangen hoe de sfeer en cultuur is van een bedrijf. De opdracht die Het Creatiehuis van Emark kreeg was het maken van twee vacaturevideo's, mooie foto's en een employer branding video die aansluit bij Emark, en natuurlijk de doelgroep raakt.

 

Aanpak
Zoals bij ieder project startten we met een kick-off om de USP' met elkaar te bespreken. Dat waren er nogal wat kwamen we achter. En soms hoeft het niet eens moeilijker te zijn dan dat. Daarom hebben we de 8 belangrijkste redenen uitgekozen en op verfilmd. Eigenlijk zoals een top 10, maar dan 8.

Resultaat
Nog geen resultaten bekend.

De video wordt inmiddels al een jaar ingezet op de werken-bij website en wordt vooral gebruikt om kandidaten te verleiden.

Een goede voorbereiding is het halve werk! We filmden drie video's, waaronder deze Employer branding video, en schoten de foto's binnen twee draaidagen.

We filmden de Employer Branding video in het prachtige Emark kantoor midden in het centrum van Haarlem.