Wij zijn Het Creatiehuis.
Contentmakers voor de arbeidsmarkt.

 

100% focus op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Het Creatiehuis is het enige contentbureau met 100% focus op recruitment. Dit betekent dat wij enkel content ontwikkelen met als doel: recruitment, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie.

We zijn dus een specialist op dit gebied. En dat zijn we expres, want wij vinden focus belangrijk. Zo kunnen we doen waar we echt goed in zijn; met de beste content jou helpen een ijzersterk employer brand te bouwen en de juiste mensen aan te trekken!

 

Recruitmentvideo en employer branding content

We ontwikkelen vacaturefilms, recruitment- en employer branding content voor bedrijven die hard op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. En die net als wij geloven dat je het met een vacaturetekst alleen anno 2020 niet meer gaat redden.

Het Creatiehuis is de ultieme partner als je op zoek bent naar schaarse profielen, grote aanwas voor 1 of meerdere functies of als je het employer brand een flinke boost wil geven voor de korte of de langere termijn.

Wij hebben creatie, recruitment en online marketing in huis. Hierdoor kunnen we je campagne bedenken, uitvoeren en inzetten!

100% focus op recruitment

Het Creatiehuis ontwikkelt als enige bureau enkel content met een recruitmentdoel.

Alles in huis

We hebben recruitment, creatie en online marketing allemaal onder 1 dak!

check
Bewezen concepten

De inzet van onze content is bewezen in de vele campagnes die we gedraaid hebben.

Glimlachgarantie

Het Creatiehuis biedt glimlachgarantie. Dit betekent dat we er alles aan doen om met onze content te zorgen voor een glimlach.