Wij vertellen de verhalen uit
jouw bedrijf!

Wij laten zien waarom kandidaten bij jouw bedrijf moeten komen werken. Dit doen we door unieke foto- en videocontent te maken voor op je werken-bij website, maar ook voor campagnes op social media. 

Het enige bureau met 100% focus op foto- en videocontent voor recruitment en arbeidsmarkt communicatie.

Doordat we werken met een unieke formule bereiken we tot wel 600% meer clicks dan andere content voor onze opdrachtgevers.

We hebben arbeidsmarkt communicatie experts, creatie en online marketing allemaal onder 1 dak.

wat is arbeidsmarktcommunicatie

100% focus op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Het Creatiehuis is het enige contentbureau met 100% focus op recruitment Arbeidsmarktcommunicatie. Dit betekent dat wij enkel content ontwikkelen met als doel het aantrekken van de beste mensen in jouw bedrijf!

Alles onder 1 dak

Wij hebben creatie, arbeidsmarktcommunicatie experts en online marketing in huis. Hierdoor kunnen we campagnes bedenken, uitvoeren en inzetten!

We doen het samen.

We geloven dat we door een intensieve samenwerking de beste resultaten krijgen. Daarom werken we graag nauw samen met onze opdrachtgevers.

Partner voor zowel advies en uitvoering.

Vanuit ons kantoor in Utrecht ontwikkelen we visuele content voor recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. En die net als wij geloven dat je het met een vacaturetekst op een jobboard anno 2021 niet meer gaat redden.

Het Creatiehuis is de ultieme partner als je op zoek bent naar schaarse profielen, grote aanwas voor 1 of meerdere functies of als je het employer brand een flinke boost wil geven voor de langere termijn.

We werken met trots voor oa: 

Onze klanten geven ons een 9,3!

Uit een onderzoek dat we onder onze klanten deden, is gebleken dat zij ons een 9,3 als rapportcijfer geven. Een mooi resultaat waar we uiteraard enorm trots op zijn.

Ze geven dit cijfer op basis van resultaat, samenwerking en expertise.