Wij vertellen de verhalen uit
jouw bedrijf!

Wij laten zien waarom kandidaten bij jouw bedrijf moeten komen werken. Dit doen we door unieke foto- en videocontent te maken voor op je werken-bij website, maar ook voor campagnes op social media. 

Het enige bureau met 100% focus op foto- en videocontent voor recruitment en arbeidsmarkt communicatie.

Doordat we werken met een unieke formule bereiken we tot wel 600% meer clicks dan andere content voor onze opdrachtgevers.

We hebben arbeidsmarkt communicatie experts, creatie en online marketing allemaal onder 1 dak.

100% focus op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Het Creatiehuis is het enige contentbureau met 100% focus op recruitment. Dit betekent dat wij enkel content ontwikkelen met als doel: recruitment, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie.

We zijn dus een specialist op dit gebied. En dat zijn we expres, want wij vinden focus belangrijk. Zo kunnen we doen waar we echt goed in zijn; met de beste content jou helpen een ijzersterk employer brand te bouwen en de juiste mensen aan te trekken!

 

Recruitmentvideo en employer branding content

We ontwikkelen vacaturefilms, recruitment- en employer branding content voor bedrijven die hard op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. En die net als wij geloven dat je het met een vacaturetekst alleen anno 2020 niet meer gaat redden.

Het Creatiehuis is de ultieme partner als je op zoek bent naar schaarse profielen, grote aanwas voor 1 of meerdere functies of als je het employer brand een flinke boost wil geven voor de korte of de langere termijn.

Wij hebben creatie, recruitment en online marketing in huis. Hierdoor kunnen we je campagne bedenken, uitvoeren en inzetten!

Onze klanten geven ons een 9,7!

Uit een onderzoek dat we onder onze klanten deden, is gebleken dat zij ons een 9,7 als rapportcijfer geven. Een mooi resultaat waar we uiteraard enorm trots op zijn.

Ze geven dit cijfer op basis van resultaat, samenwerking en expertise.

 • De samenwerking met Het Creatiehuis is prettig en relaxed. Ze hebben veel ervaring, expertise en denken mee. Wat mij betreft is dit een duurzame samenwerking. Ik zou ze sterk aanbevelen.
  Martine
  Talent Resourcer Customer Services bij VodafoneZiggo
 • De campagnes met de video’s van Het Creatiehuis leverden ruim 50% extra clicks op dan het materiaal dat we eerder hadden ingezet. De video’s hebben zichtbaar meer sollicitanten opgeleverd.
  Edwin
  Recruitment marketeer bij Sandd
 • Het is een enthousiaste, creatieve club mensen en het heeft zijn naam zeker eer aan gedaan! Het resultaat heeft onze verwachtingen bevestigd. We zijn zeer tevreden!
  Dave
  HR Director bij Saint-Gobain Building Distribution Benelux