"You don’t have to be great to start.
But you have to start to be great."


Ben jij als recruitmentprofessional van plan vlogs te gaan maken, maar weet je niet zo goed waar te beginnen?
Het Creatiehuis helpt je op weg!

Vloggen voor recruitmentprofessionals

Vloggen is enorm populair, ook binnen recruitment. Het is een perfecte manier om de organisatie, sfeer en cultuur op een persoonlijke manier te laten zien aan je doelgroep. Bijkomende voordelen zijn dat het budgetvriendelijk is en dat goede vlogs het employer brand gaan versterken. Daarom organiseert Het Creatiehuis een training voor recruitment professionals. De inhoud van de Vlog Training is helemaal toegespitst op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.
Wanneer?

4 juni 2019 8.00 - 11.00

Waar?

De Stadstuin, Europalaan 500 in Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid en de tram stopt voor de deur.

Prijs:

€ 195,00. p.p. excl. BTW.

Inclusief:

Ontbijt

Wat ga je leren?

Tijdens de training gaan we de volgende onderwerpen behandelen:

Presentatie
De drempel over; hoe ga je jezelf echt opnemen of je collega’s coachen om goed voor de camera te verschijnen?

Storyline
Hoe zet je nu een interessante vlog in elkaar? En hoe zorg je ervoor dat mensen blijven kijken en dat ze ook naar de volgende vlog gaan kijken?

Techniek
Wat zijn de beste tools om te gebruiken voor het vloggen? We leren je de basics over geluid en beeld en welke apps je kunt gebruiken voor het monteren. Ook geven we je tips over welke apparatuur je kunt gebruiken.

Inhoud
Wat wil jouw potentiële kandidaat zien en horen? Wat vinden zij interessant? Uitstraling en tone of voice - welke stijl vloggen kies je? Hoe ga je jouw doelgroep aanspreken met unieke content?

Gastspreker: Gözde Yilmaz (Vloggende IT-recruiter)

Met trots kondigen we aan dat niemand minder dan dé ‘vloggende IT-recruiter’ Gozde Yilmaz gastspreker is tijdens de Vlog Training op 4 juni!

Als ‘Beste IT recruiter van 2019’ kan je niet meer om haar en haar vlogs heen. De altijd vrolijke Gozde Yilmaz startte in 2018 met vloggen. Inmiddels hebben haar vlogs gemiddeld 12.000 views. Gozde is niet meer van de camera weg te slaan. Graag deelt zij haar tips & tricks op het gebied van vloggen voor recruiters met jou!

Laat je tijdens de Vlog Training inspireren om zelf recruitment vlogs te maken.

Ontbijten met vakgenoten

De training vindt plaats op 4 juni in Utrecht en is inclusief ontbijt met lekkere broodjes, koffie, thee en verse jus d’orange. Vanaf 8.00 word je ontvangen en kun je ontbijten met collega-recruiters. De training duurt tot ongeveer 11.00, waardoor je je werkdag optimaal kunt benutten.

Schrijf je hieronder in!

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging, waarna we contact met je zullen opnemen voor de factuurgegevens.