Dit zegt Dave van Saint Gobain over ons

"‘Een enthousiaste, creatieve club mensen’!"

Het Creatiehuis heeft ons geadviseerd compacte video’s te maken voor verschillende bedrijven van ons. Ze hebben een mooie, professionele bijdrage geleverd aan onze arbeidsmarkt communicatie. Enerzijds door het creatief denken en anderzijds door de concrete ontwikkeling van het beeldmateriaal. Maar ook levert Het Creatiehuis een deskundige bijdrage aan de samenstelling van het beeldmateriaal voor onze werken-bij sites.

De video’s die we hebben ingezet voor de werken-bij sites en voor social media bleken een grote aantrekkingskracht te hebben in vergelijking met eerder gebruikt beeld. De interactie en het respons groeiden namelijk aanzienlijk!

Voor al het beeldmateriaal hebben we onze eigen medewerkers ingezet. Ook zij waren zeer positief, ze hebben daar een leuke ervaring aan over gehouden.”

Ik geef Het Creatiehuis cijfer 8. Het is een enthousiaste, creatieve club mensen en het heeft zijn naam zeker eer aan gedaan! De manier waarop de video’s zijn vormgegeven, de mensen in beeld zijn gebracht en het geluid daarbij. Het resultaat heeft onze verwachtingen bevestigd. We zijn zeer tevreden!”