Laat zien wie jouw bedrijf is als werkgever!

Jongeren, en met name generatie Z, zitten niet meer te wachten op ellenlange vacatureteksten. Zij willen snel informatie en scannen of zij ergens bij passen.Laat daarom zien waarom kandidaten bij jouw bedrijf moeten komen werken met unieke fotocontent! Het geeft een eerlijk beeld van de vacatures én het laat zien wie jij bent als werkgever.

DIRECT CONTACT

Werken-bij fotografie

Bedrijven met een sterk imago trekken makkelijker goede kandidaten aan. Door het inzetten van sprekende fotografie op de werken-bij website laat je zien wie je bent als werkgever. Hierdoor zullen zowel actief als latent werkzoekenden sneller getriggerd worden om bij jouw bedrijf te solliciteren.

Perfect voor recruitmentmarketing

Naast het laten maken van werken-bij fotografie voor je nieuwe werken-bij website, kun je deze content ook inzetten in campagnes. Posts op bijvoorbeeld Facebook en Linkedin met sprekende fotografie zorgen voor 4 keer zoveel clicks!

Betere match door natuurlijke selectie

Doordat kandidaten een beter beeld van jouw bedrijf en de functie krijgen, zien ze sneller of ze passen bij het profiel. Dit voorkomt dat de verkeerde mensen reageren en vergroot de kans op de juiste match. Dit scheelt een recruiter een hoop tijd!

Voor ieder budget.

Het Creatiehuis werkt al sinds 2016 voor toonaangevende grote bedrijven, maar ook voor kleinere organisaties om te helpen de wervingsdoelstellingen te behalen. En met groot succes. We bereiken met onze content tot wel 630% meer conversie dan andere content die wordt ingezet in campagnes.

Daarom Het Creatiehuis.

Het Creatiehuis is het enige bureau met een 100% focus op content voor arbeidsmarktcommunicatie. In onze projectteams combineren wij recruitment expertise, creatie en marketing om de beste content te ontwikkelen voor jouw arbeidsmarktcampagnes.

Hoe wij wereldmarktleider in bouwmaterialen Saint Gobain voorzien van visuele recruitment content.


En Het Creatiehuis samen met deze organisatie bouwt aan het employer brand.

BEKIJK DEZE CASE