Wat Het Creatiehuis je biedt.

Employer Branding video

Het Creatiehuis ontwikkelt fantastische films om je employer brand de boost te geven die het verdiend. Videocontent met die een duurzaam karakter die flink gedeeld gaat worden.

Employer Branding video

Vacaturevideo

Ben je op zoek naar videocontent om aan jouw doelgroep te laten zien waarom het werken bij jouw bedrijf zo leuk is? Het Creatiehuis helpt jou aan de beste vacaturevideo's voor al je vacatures.

Vacaturevideo

Social Media Teasers

Met Social Media Teasers zorg je ervoor dat je jouw doelgroep direct gaat aanspreken op de social media kanalen en dat je ze nieuwsgierig laat worden naar de rest van jouw verhaal.

Social Media Teasers

Werken-bij Fotografie

Prikkel je doelgroep met sprekende fotografie-content speciaal voor recruitment en arbeidsmarkt communicatie. De foto's kunnen worden ingezet op kanalen zoals de recruitment website, social media en campagnes.

Werken bij Fotografie

Interactieve Vacaturevideo

Wist je dat een video langer bekeken wordt als de kijker het verloop kan bepalen? Maak kennis met interactieve recruitmentvideo! Neem contact op voor meer informatie over interactieve video.

Nieuw

Neem contact op

Recruitment Vlog training

In onze Recruitment Vlog Training leer je jouw doelgroep te overtuigen om bij jou te komen werken met een vlog. De training is regelmatig bij ons op locatie te volgen, maar kan ook intern worden gegeven!

Nieuw

Vlog Training

Wij creëren visuele content.

In 2019 gaat het om het binnenhalen van de beste talenten. Een flinke uitdaging, want er heerst een ware strijd op de arbeidsmarkt. Om zichtbaar te zijn als werkgever wil je inzetten op de beste tools binnen de recruitmentmix om maximaal resultaat te behalen.

Video en andere visuele content is essentieel om je doelgroep echt te overtuigen dat jouw bedrijf de beste optie is om bij te gaan werken. Het Creatiehuis staat klaar om voor jouw bedrijf de beste visuele content te gaan maken, volledig gericht op recruitment en arbeidsmarkt communicatie.

Wij helpen onze opdrachtgevers van A tot Z, van concept tot uitvoering.

DEMO AANVRAGEN