Contact

Werk je nog met saaie vacatureteksten? Hallo?! Het is 2018!

Wat is een vacaturefilm?
Een vacaturefilm is een uitstekende manier om je openstaande vacature aan je potentiële werknemer te presenteren. In een vacaturefilm kun je laten zien wat de vacature precies inhoudt, wie je nieuwe collega’s zijn en hoe de sfeer is binnen het bedrijf.

Potentiële werknemers willen geen saaie vacatureteksten meer lezen. En bulletpoints met arbeidsvoorwaarden, was dat niet iets uit de tijd van Windows 95?
75% van de mensen kijkt liever een filmpje dan dat hij of zij een tekst leest

Waarom een vacaturefilm?

Anno 2017 draait het niet meer alleen om arbeidsvoorwaarden. Het draait nu meer dan ooit om werkplezier, een goed werkgeversimago en uitdagend werk. Een vacaturefilm laat jouw potentiële employee beleven hoe het is om bij jouw bedrijf te werken.

Vijf redenen waarom je een vacaturefilm zou
moeten inzetten om de beste mensen te vinden:
1. Raak de juiste snaar 
Met video kun je beleving overbrengen. Je moet wel van hele goede huize komen om ditzelfde met een vacaturetekst voor elkaar te krijgen. Een samenspel tussen vacaturetekst en video is natuurlijk het allerbeste.
2. Het is supertoegankelijk
Het is supertoegankelijk. Je hoeft alleen maar op de grote rode playknop te klikken en alles wat je wilt vertellen komt bij de kijker binnen, zonder veel moeite.
3. Beter vindbaar
Een vacaturefilm wordt veel beter gevonden dan een vacaturetekst op Google.
4. Sneeuwbal effect
Een vacaturefilm wordt veel vaker en sneller gedeeld dan een conventionele vacaturetekst. Je creëert dus vrij eenvoudig een sneeuwbal effect op social media.
5. Werving & selectie
Doordat kandidaten door de vacaturefilm een beter beeld hebben van je bedrijf en de functie zullen ze zich ook beter kunnen voorstellen of ze passen in het profiel. Niet alleen je werving is nu dus on point, ook je selectie wordt beter.

Waarom het creatiehuis?

Onze werkwijze is uniek; we hebben namelijk creatie, recruitment en online marketing allemaal in huis. Met dit dreamteam kunnen we jouw complete online campagne bedenken, ontwikkelen, uitvoeren en activeren.

Scoren met recruitmentfilms

Als ondernemer of recruiter wil je zoveel mogelijk goede sollicitaties krijgen bij het uitzetten van vacatures. In deze whitepaper leggen we je uit hoe je je vacatures onder de aandacht krijgt van de juiste doelgroep door het inzetten van film.

Na het lezen van deze whitepaper weet je:

Hoe je film kunt inzetten in je recruitmentmarketing mix
Waarom film zorgt voor meer awareness voor je vacatures
 Hoe je film kunt inzetten naast vacatureteksten

Bedankt voor jouw aanvraag, je hoort zo snel mogelijk van ons
Oeps! Er is iets mis gegaan...
Wil je meer zien van ons werk en weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je naam en e-mailadres in en we nemen binnen een werkdag contact met je op!
weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Bedankt voor uw bericht.

Wij nemen zo spoedig contact met u op!
Oeps! Er is iets fout gegaan..