Contact
Hoe vinden opdrachtgevers het om met ons te werken?
Bekijk de video's hieronder om dit te ontdekken.

Albert Heijn / Ahold Delhaize

"Het is iets totaal nieuws hier. [...] Het is omarmd en zelfs nu zo dat meerdere afdelingen deze werkwijze gaan hanteren."

In deze video vertelt Kay Goedhardt, talent acquisition manager, over de pilot die zij met Het Creatiehuis zijn aangegaan. En over het resultaat van de serie films die gemaakt zijn voor de vele IT functies op het hoofdkantoor van Albert Heijn/Ahold Delhaize.

Inspire

“Er zijn genoeg partijen te vinden die een filmpje voor je op kunnen nemen, maar een film die je gaat inzetten om goede mensen je bedrijf binnen te halen, is wel echt iets anders.”

In deze video vertelt Floris Vlasveld, oprichter en eigenaar van Inspire, over hoe het was om te werken met Het Creatiehuis.

Zorggroep Charim

"We wilden op een andere manier gaan werven en we wilden dat heel graag doen met beeld. Daarom hebben we Het Creatiehuis benaderd […] Het is heel goed gelukt."

In deze testimonial vertellen de recruiters Jannette van Ginkel en Tineke van Vulpen over de samenwerking met Het Creatiehuis en over het resultaat van de vacaturefilms voor deze zorggroep.

Scoren met recruitmentfilms

Als ondernemer of recruiter wil je zoveel mogelijk goede sollicitaties krijgen bij het uitzetten van vacatures. In deze whitepaper leggen we je uit hoe je je vacatures onder de aandacht krijgt van de juiste doelgroep door het inzetten van film.

Na het lezen van deze whitepaper weet je:

Hoe je film kunt inzetten in je recruitmentmarketing mix
Waarom film zorgt voor meer awareness voor je vacatures
 Hoe je film kunt inzetten naast vacatureteksten

Bedankt voor jouw aanvraag, je hoort zo snel mogelijk van ons
Oeps! Er is iets mis gegaan...
Wil je meer zien van ons werk en weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je naam en e-mailadres in en we nemen binnen een werkdag contact met je op!
weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Bedankt voor uw bericht.

Wij nemen zo spoedig contact met u op!
Oeps! Er is iets fout gegaan..