Contact
Het Creatiehuis is een creatief contentbureau met een voorliefde voor recruitment en employer branding. We hebben een unieke combinatie van recruitment, creatie en online marketing in huis. Dit betekent dat we een complete online campagne voor je kunnen bedenken, ontwikkelen, uitvoeren en activeren.

We werken voor mooie merken, maar ook voor kleinere ondernemingen die een goed verhaal te vertellen hebben.
“De naamsbekendheid van Albert Heijn IT was minimaal, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Tot nu toe hebben we al zo’n 75 vacatures ingevuld zonder externe hulp.”
Robin Overweel
Talent acquisition manager
Ahold Delhaize
“Wat voor ons heel erg fijn is geweest is dat Het Creatiehuis verstand heeft van recruitment. Er zijn genoeg partijen te vinden die een filmpje voor je op kunnen nemen, maar een filmpje wat je gaat inzetten om goede mensen je bedrijf binnen te halen, is wel echt iets anders.”
Floris Vlasveld
Oprichter en eigenaar
Inspire
“We wilden op een andere manier gaan werven en we wilden dat heel graag doen met beeld. Daarom hebben we Het Creatiehuis benaderd […] Het is heel goed gelukt.”
Tineke van Vulpen & Jannette van Ginkel
Recruiters zorggroep Charim

Scoren met recruitmentfilms

Als ondernemer of recruiter wil je zoveel mogelijk goede sollicitaties krijgen bij het uitzetten van vacatures. In deze whitepaper leggen we je uit hoe je je vacatures onder de aandacht krijgt van de juiste doelgroep door het inzetten van film.

Na het lezen van deze whitepaper weet je:

Hoe je film kunt inzetten in je recruitmentmarketing mix
Waarom film zorgt voor meer awareness voor je vacatures
 Hoe je film kunt inzetten naast vacatureteksten

Bedankt voor jouw aanvraag, je hoort zo snel mogelijk van ons
Oeps! Er is iets mis gegaan...
Wil je meer zien van ons werk en weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je naam en e-mailadres in en we nemen binnen een werkdag contact met je op!
weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Bedankt voor uw bericht.

Wij nemen zo spoedig contact met u op!
Oeps! Er is iets fout gegaan..